Emma Frans talar om
"Vatten – Alla tvättar händerna"

Välkomna att lyssna till Emma Frans som besöker Vattendagen!

Under pandemiåret 2020 fick vi alla lära oss hur viktigt det är att tvättar händerna. Hygienåtgärder och tillgång till rent vatten har haft stor betydelse för vår hälsa historiskt och har det än i dag. Även andra åtgärder för att undvika smittspridning mellan människor har införts och våra liv har påverkats avsevärt. Pandemin har också inneburit en ”infodemi” där obekräftade uppgifter och har spridits snabbt och brett via digitala kanaler.

Vad hände egentligen under pandemin och vad har vi lärt oss? Hur har våra liv förändrats och vad kan vi göra för att undvika att det händer igen? Epidemiologen och författaren Emma Frans ger sina perspektiv på tiden som gått och vad vi kan förvänta oss framöver.

Emma Frans är en av Sveriges popläraste föresläsare och hon är i grunden författare, vetenskapsskribent och doktor i medicinsk epidemiologi vid Karolinska Institutet. Hon brukar kallas för en av de roligaste svenskarna på Twitter.

Välkommen till Orangeriet, insläpp från kl 10.00. Begränsat antal deltagare.

Välkomna!
Kl 10:30 Orangeriet. Föredraget är ca 60 min långt.
Det finns begränsat antal platser på Orangeriet och först på plats gäller. Insläpp från kl 10. Det finns möjlighet att fika på plats.

Ⓒ Copyright Borås Energi och Miljö