Dumpa Ingrid Marie, Sten eller Iris

Avfallsdumpning är inte trevligt för någon. Men det finns ett schysstare sätt att bli av med ditt trädgårdsavfall. Nu kan du nämligen prenumerera på hämtning av fallfrukt, ogräs, löv, gräsklipp och ris med ett separat kärl vid tomtgränsen eller beställa en storsäck.

Låt oss hämta ditt trädgårdsavfall

Ny hämtdag - fredag ojämna veckor.
Du betalar endast 1 500 kr för 14 tillfällen (under perioden april–oktober) för kärlabonnemanget eller 300 kr för utkörning och hämtning av en fylld storsäck (1 m³). Jord, lera, sten och grus kan inte läggas i kärlet, för detta erbjuder vi storsäcks-alternativet.

Skaffa ett trädgårdsabonnemang eller beställ en storsäck i formuläret nedan. Tömning sker på fredagar ojämna veckor från vecka 15 fram till och med vecka 41. Du behåller sedan kärlet över vintern till nästa period. Du kan välja storlek på kärlet, 190, 240 eller 370 liter, kostnaden är samma.

Psst... Trädgårdsavfall kan väga mycket. Tänk på att inte lägga i för mycket trädgårdsavfall i kärlet. Prova gärna att rulla kärlet själv under tiden du fyller det. Kan du hantera det på ett enkelt sätt är det troligtvis även lagom för hämtningspersonalen.

Fyll i formuläret för att beställa trädgårdsabonnemang eller storsäck

Jag vill beställa: * (obligatorisk)
Jag vill beställa:
Fyll i formuläret för att beställa hämtning av storsäck

Kontakta oss på Kundcenter

020-97 13 00

Mån–tors: 07:30–16:00 | Fre: 07:30-15:00 (lunchstängt 12:00-13:00)

Felanmälan för fjärrvärme, fjärrkyla, biogas, vatten och avlopp kan göras på telefon dygnet runt.