Energitjänster

Energitjänster som sänker dina driftkostnader

Med våra smarta energilösningar gör du inte bara miljön en stor tjänst, du sparar även pengar och skapar ett bättre inomhusklimat på arbetsplatsen. Här kan se vilka energitjänster vi erbjuder, kontakta Andreas Carlsson, 0768-61 77 28, om du vill veta mer eller beställa en tjänst.

Energistatus för företag

I en Energistatus sammanställer vi din fastighets specifika energianvändning. Utifrån mätvärdena gör vi en bedömning av fastighetens energibesparingspotential. Resultatet kan du använda i ert fortsatta energi- och klimatarbete i fastigheten.

Energianalys för företag

I en Energianalys kartlägger vi fastighetens energiförbrukning och ger förslag på kostnadseffektiva åtgärder för energibesparing och klimatförbättring. Om du vill kan vi också se till att åtgärderna genomförs. Resultatet av analysen lämnas alltid som en färdig rapport som senare kan ligga till grund för era fortsatta energi- och klimatprioriteringar i fastigheten.

KeepAnEye – energiuppföljning via nätet

KeepAnEye är ett verktyg som ständigt håller dig uppdaterad med den senaste energistatistiken. Programmet ger bästa möjliga förutsättningar att kontinuerligt följa upp och analysera fastighetens beteende utifrån kostnader och förbrukning av värme, kyla, el och vatten.

Klimatservice

Med Klimatservice kan du reducera företagets kostnader för drift- och underhåll. Genom kontinuerlig tillsyn och underhåll kan fel, skador och läckor åtgärdas innan akuta problem uppstår. Klimatservice ger dig en bekymmersfri och optimalt fungerande anläggning.

 

 

 

Klimatavtal

I ett Klimatavtal jobbar vi tillsammans med dig för att ditt företag ska få en så optimal anläggning som möjligt. Fokus i ett Klimatavtal är alltid ekonomisk energihushållning kombinerat med ett sunt inomhusklimat. Vi kan också erbjuda lösningar som garanterar kostnadsbesparingar för företaget.

 

 

 

Energideklaration för företag

I Sverige är det lagstiftat att alla fastigheter ska energideklareras. Borås Energi och Miljö har redan kunskaper om din anläggning, det innebär att vi på ett effektivt sätt kan hjälpa till med energideklarationen.

 

 

 

Kontakta oss på Kundcenter

020-97 13 00

Mån–tors: 07:30–16:00 | Fre: 07:30-15:00 (lunchstängt 12:00-13:00)

Felanmälan för fjärrvärme, fjärrkyla, biogas, vatten och avlopp kan göras på telefon dygnet runt.